Nybrot Gård - 8890 Leirfjord
Hester som eies av Nybrot Gård
 
 
Rase: Nordlandshest/Lyngshest
Stamboknr: N-06-3609
Kjønn: Vallak
Farge: Mørk huskbrun
Far:Siljegutten N-98-3545(2.pr)
Mor:Ritars Sara N-00-3576 (3.pr)
Kallenavn: "Gromis" eller "Sneipen"
Egenskaper og prestasjoner:
Gromgutt er under innkjøring og har vært ridd på siden oktober 2011. Han går nå i rideundervisning, og tar med seg turister til skogs. Gromgutt er høgreist og har et fantastisk gemytt. Han kan synes at enkelte ting er skumle, men støtter seg fint til mennesket som han har med seg og elsker kos og oppmerksomhet. Gromgutt har i tillegg verdens flotteste galopp og et flott trav.
 
 
Lunas Lykke (f. 2006)
 
Rase: Nordlandshest/Lyngshest
Stamboknr: N-06-3568
Kjønn: Hoppe
Farge: Brun
Far: Siljegutten N-98-3545(2.pr)
Mor: Kroken Luna N-90-3502
Kallenavn: "Lykkis" og "Smykke"
Egenskaper og prestasjoner: Lykke er en tøff hest med egne meninger. Kraftig og sterk er hun også og har trolig gode evner som spranghest. Hun er innkjørt og har vært ridd siden oktober 2011. Lykke fikk 3. premie på utstilling i Rana 2013 og er en fantastisk turkamerat på våre ekspedisjoner til skogs og fjells. Hun har en flott framdrift og stor arbeidsvilje.
 
 
 
Ritars Sara (f. 2000)
 
Rase: Nordlandshest/Lyngshest
Stamboknr: N-00-3576 (3. pr)
Kjønn: Hoppe
Farge: Mørk rød
Far: Ritar N-92-3553 (2.pr)
Mor: Kroken Luna N-90-3502
Kallenavn: "Saramor" 
Egenskaper og prestasjoner: Sara brukes både til rideundervisning og på turer i skog og mark. Sara er innkjørt med godkjent kjøreprøve fra utstilling i Mosjøen 2. september 2000. Sara måler 139 cm i mankehøyde og fikk bedømmingen: "høystilt med edelt preg, god frampart og hellende kryss".
Sara har store og gode bevegelser, god framdrift og stor arbeidsvilje. En riktig morsom hest å ri på! Sara vurderes for salg hvis riktig eier skulle dukke opp.
 
 
 
 
Emily Fair (f. 1998)
 
Rase: Blanding Dølahest/Shagya araber
Kjønn: Hoppe
Farge: Brun med stjerne og snipp
Mor: Nybrots Blesa
Kallenavn: "Mysil"
 
Egenskaper og prestasjoner: Emily har startet flere sprang og dressurstevner sammen med Grete. Hun hopper baner med 80 cm høye hinder og er løshoppet 1 m hinder uten problemer. Selv synes hun nok agility er det aller morsomste. Emily brukes i rideundervisning på alle nivåer og måler ca 160 cm i manhehøyde. Hun har også vært forspent vogn og er mye tømmekjørt. Emily kan ris uten sal og bitt, med bare grime og små signaler som hjelpemiddel. Det er en opplevelse i seg selv!
 
 
 
 
 
 
Hvis du har noen fine bilder av hestene på Nybrot som du vil dele på vår hjemmeside er det bare å sende det inn til Grete på e-post: grete.meisfjord@hotmail.com
Website Builder drives av  Vistaprint