Nybrot Gård - 8890 Leirfjord
Kurs og aktiviteter 2017

Vi tilbyr et stort utvalg av aktiviteter tilpasset mange aldersgrupper og ferdighetsnivåer. Her vises kun de mest populære aktiviteter. Ring oss eller kom innom for å få mer informasjon, tilbud og andre alternativer.

Ridetimer mandager og fredager
Ridetimer mandager og fredager
Vi tilbyr ridetimer mandager og fredager fra kl 17 for alle ferdighetsnivåer og aldere. Barn bør imidlertid være fylt fem år og MÅ ha med seg en voksen som kan hjelpe til å pusse hesten samt leie den på ridebanen mens barnet rir. Pris: 250,- per person. Hvis vi må skaffe personell til å leie hesten vil ridetimen koste kr 400,- og dette må avtales på forhånd. Det er også mulig å ta med seg egen hest på ridetime hos oss. Ta kontakt med Grete på 95 78 73 35 for mer informasjon og booking.
Turridning
Turridning
For den litt mer øvede rytter tilbyr vi turridning fra 2 til 5 timer. Turene går langs bygdeveier, skogsveier og i ulendt terreng i skogen. Ruta tilpasses dine ønsker og behov. Pris: 2 timer fra kr 300,- 3 timer kr 400,- og 4 timer kr 500,- per person.
Fôrrytteravtale
Fôrrytteravtale
Våre NORDLANDSHESTER trenger voksne og ansvarlige fôrryttere som kan tenke seg å bidra med møkking av uteområder, vasking og etterfylling av vannbeholdere samt puss og stell av hester. Vi bruker skriftlige fôrrytteravtaler. Du bør ikke veie mer enn 80 kg og ha god balanse og vilje til å lære og bruke klikkertrening og positiv forsterking i bruk av våre hester. Ta kontakt for mer informasjon.
Website Builder drives av  Vistaprint